Transparent
Inloggen
Sluiten

Palmeiras zal optie op 50% rechten Caio lichten

29 oktober 2007 20:12

Verslaggever: RvN, Warner

De voorzitter van Barueri, de club waar de Braziliaanse middenvelder Caio onder contract staat, heeft laten weten dat Palmeiras inmiddels bevestigd heeft dat het de optie op Caio zal lichten. Caio is momenteel uitgeleend aan Palmeiras. Die club had daarbij bedongen 50% van de transferrechten te mogen kopen voor een bedrag van 1 miljoen dollar. Daar waren de clubs al langere tijd over in gesprek. De vermeende interesse van Ajax, waarover in Brazilie al dagen gesproken wordt, heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Met de geruchten dat Ajax 10 miljoen dollar over zou hebebn voor Caio heeft Palmeiras inmiddels aan Barueri bevestigd de optie op 50% van de transferrechten voor de overeengekomen datum van 22 december te lichten.

Indien Ajax de interesse concretiseert zal de club dus met twee partijen moeten onderhandelen. Volgens de voorzitter van Barueri zijn er heleboel tussenpersonen rondom de club actief met deze geruchten, maar ligt er (nog) geen aanbieding van Ajax.

Meer op




Tags

caio palmeiras barueri concretiseert hebebn heleboel stroomversnelling tussenpersonen uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper