Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax spreekt waardering uit voor fans

29 oktober 2007 18:56

Verslaggever: RvN

Ajax heeft op haar officiele website haar waardering uitgesproken voor de steun en de inzet van Ajax fans die zijn meegereisd naar Utrecht.

In de aanloop naar FC Utrecht - Ajax heeft de club serieus overwogen om maximaal zeshonderd supporters mee te laten reizen naar de Domstad. Uiteindelijk bleek de uitzonderlijke veiligheidsmaatregel gelukkig niet nodig.

De goede samenwerking met de AFCA supportersclub voor, tijdens en na de wedstrijd heeft zeker bijgedragen aan een probleemloos verloop van de dag. Zowel binnen als buiten de lijnen was voor alle Ajacieden sprake van een geslaagde dag. Mede door de steun en de inzet van de supporters won Ajax de wedstrijd met 0-1. Klaas Jan Huntelaar nam de winnende treffer voor zijn rekening.

Meer op




Tags

utrecht afca bijgedragen geslaagde huntelaar meegereisd supportersclub uitzonderlijke veiligheidsmaatregel zeshonderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht