Transparent
Inloggen
Sluiten

Stam: 'Motivatie en drive zijn weg'

29 oktober 2007 13:32 - AT5

Verslaggever: HT/P.

Wat verschillende bronnen eerder vandaag al wisten te melden is nu officiëel: Jaap Stam levert zijn contract bij Ajax in en stopt per direct met voetbal. Op een door Ajax ingelaste persconferentie vertelde een zichtbaar aangedane Stam al aan het eind van vorig seizoen te hebben willen stoppen. Hij liet zich echter overhalen nog een jaar door te voetballen.

Stam miste de motivatie en drive om zich nog 100% te kunnen opladen voor de wedstrijden: "Ik kan niet op 50 à 60% spelen. Iemand die het van zijn kracht moet hebben, moet 100% zijn om te kunnen voetballen, hierdoor was ik meer met mezelf bezig dan met het team of met de tegenstander."

Verder gaf hij aan dat zijn beslissing weinig met randzaken als het missen van de Champions League en de trainersperikelen te maken heeft. Stam wil binnenkort afscheid nemen van het publiek, waar hij naar eigen zeggen veel steun en plezier aan heeft gehad. Wanneer is nog niet bekend.

Klik hier voor een carrière overzicht van Stam.

Meer op AT5




Tags

stam motivatie aangedane ingelaste randzaken trainersperikelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text