Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax 2 behoudt kansen op titel

24 april 2001 21:26

Verslaggever: M

Ajax 2 heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen De Graafschap op sportcomplex de Toekomst eenvoudig gewonnen. In Amsterdam won het elftal van Olde Riekerink met 5 - 0 van de reserves van de Superboeren. Voor Ajax scoorden O'Brien, die net als Ikedia zijn rentree maakte, Hersi (2x) en Quansah (2x). Door de overwinning blijft Ajax 2 kans maken op de titel bij de tweede elftallen. Over twee weken zal de beslissing vallen als in Utrecht de plaatselijke FC de tegenstander zal zijn. De winnaar van dit duel zal kampioen worden. Bij een gelijkspel kan PSV de lachende derde worden als het op haar beurt weer wint van De Graafschap.

Meer op




Tags

titel graafschap brien hersi ikedia olde plaatselijke quansah reserves riekerink sportcomplex superboeren utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht