Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Supporters overschatten invloed op beleid'

26 oktober 2007 13:23 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: P.

Zoals bekend worden er momenteel acties gevoerd die gericht zijn tegen voorzitter John Jaakke en Maarten Fontein. Die acties zijn georganiseerd (de mars van vorige week) of spontaan (spreekkoren). Voorts is er de doodgebloede discussie over het klassieke logo, de discussie over de kleur van de stoeltjes in de ArenA en de (verdere) vercommercialisering van de club.

Ook al doen er veel Ajacieden aan mee, er bestaat kennelijk toch een sceptische houding ten opzichte van die acties onder de supporters. Uit de vorige poll van Ajax Netwerk blijkt dat 59,9% van de uitgebrachte stemmen van mening is dat supporters hun invloed op het beleid van de club overschatten.

Daartegenover staat dat iets meer dan 40% van het aantal uitgebrachte stemmen van mening is dat supporters hun invloed juist onderschatten.

Meer op Ajax Netwerk Poll
Tags

overschatten poll uitgebrachte arena daartegenover doodgebloede fontein jaakke logo sceptische spontaan spreekkoren vercommercialisering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.359 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boer boomen brobbey calavaro davev derk donnyfromthelittleriver forbs gaal godts gorter hag hato hendriks johanssen jong kiki maduro mikautadze mislintat pasveer ramaj rulli selectief steijn vos