Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Supporters overschatten invloed op beleid'

26 oktober 2007 13:23 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: P.

Zoals bekend worden er momenteel acties gevoerd die gericht zijn tegen voorzitter John Jaakke en Maarten Fontein. Die acties zijn georganiseerd (de mars van vorige week) of spontaan (spreekkoren). Voorts is er de doodgebloede discussie over het klassieke logo, de discussie over de kleur van de stoeltjes in de ArenA en de (verdere) vercommercialisering van de club.

Ook al doen er veel Ajacieden aan mee, er bestaat kennelijk toch een sceptische houding ten opzichte van die acties onder de supporters. Uit de vorige poll van Ajax Netwerk blijkt dat 59,9% van de uitgebrachte stemmen van mening is dat supporters hun invloed op het beleid van de club overschatten.

Daartegenover staat dat iets meer dan 40% van het aantal uitgebrachte stemmen van mening is dat supporters hun invloed juist onderschatten.

Meer op Ajax Netwerk Poll




Tags

overschatten poll uitgebrachte arena daartegenover doodgebloede fontein jaakke logo sceptische spontaan spreekkoren vercommercialisering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao faberski farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst