Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol ontslagen bij Tottenham Hotspur

25 oktober 2007 23:09 - BBC

Verslaggever: RvN

Al sinds het begin van het seizoen speculeerden Britse media over een vertrek van Martin Jol bij Tottenham Hotspur en de interesse van Ajax voor zijn persoon. Nu Ten Cate bij Ajax is vertrokken komt ook Martin Jol vrij op de markt. Tottenham Hotspur heeft inmiddels bevestigd dat Jol na het duel tegen Getafe, dat resulteerde in een 1-2 nederlaag in eigen huis vanavond,heeft ingestemd met een afkoopsom van 4 miljoen pond voor een direct vertrek. De Spaanse coach Ramos van Sevilla zou Jol komende zomer of wellicht al tussentijds gaan opvolgen bij de Spurs.

Of Ajax daadwerkelijk in de markt was en is voor Martin Jol zal nu moeten blijken. Wel is bekend dat de coach graag de kans zou krijgen een topclub in Nederland te coachen.

Meer op BBC




Tags

jol tottenham cate getafe ingestemd nederland ramos resulteerde sevilla speculeerden spurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper