Transparent
Inloggen
Sluiten

Emanuelson wacht situatie af

22 oktober 2007 21:47 - Spits

Verslaggever: RvN

Urby Emanuelson liet in De Spits weten een vertrek in de winterstop niet uit te sluiten. AS Roma zou concreet in de markt zijn. ,,De mogelijkheid dat ik in de winterstop wegga is er, maar ik wacht het nog even af. Ik wil eigenlijk niet op deze manier weg bij Ajax."

De verdediger geeft aan dat de huidige negatieve sfeer wel degelijk invloed heeft op het spel van het elftal: ,,Ze willen hun mening uiten, maar de negatieve sfeer heeft invloed op ons spel. Ik kan niet zeggen of ik het met ze eens ben. Het is moeilijk voor ons spelers een mening te hebben over het bestuur. Ik weet niet hoe zij hun werk doen."

De verdediger weet ook niet wat er aan de hand is met zijn ploeg. ,,Het leek of iedereen deed waar hij zin in had. Het plezier en vertrouwen is weg en niemand wil de bal. Ik had gehoopt dat iedereen zijn hoofd kon leegmaken door de komst van een nieuwe trainer. Dat we allemaal een nieuwe frisse start konden maken, maar daar dachten sommigen anders over."

,,Koster heeft de afgelopen dagen veel gepraat. Ook vanavond tijdens de wedstrijd en in de rust. Ten Cate zou, zacht gezegd, erg fel zijn geweest bij het zien van ons spel. Dat werkt naar mijn idee ook beter. Als een trainer fel is tegen spelers, gaan ze ook feller het veld in. Koster is er echter nog maar pas, dus ik kan er voorlopig ook weer niet te veel over zeggen."

Meer op Spits




Tags

emanuelson koster bestuur cate feller leegmaken roma urby zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam