Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg: nog veel leren van Van der Sar

18 oktober 2007 21:47 - KNVB.nl

Verslaggever: RvN

Bij afwezigheid van Edwin van der Sar stond Maarten Stekelenburg afgelopen interlands in de basis bij Oranje. Hij heeft de strijd met doelman Timmer definitief gewonnen. ,,Toen Edwin voor deze twee interlands geblesseerd afhaakte, wist ik meteen dat ik zou keepen. Maar een fitte Van der Sar blijft, zolang hij zich beschikbaar stelt voor Oranje, de nummer één van Nederland. Ik hoop nog zo veel mogelijk van hem te leren,” zo liet Stekelenburg weten op de website van de KNVB.

,,In Roemenië ging het niet slecht. Jammer alleen dat ik er één om mijn oren kreeg. Het was eigenlijk een typische 0-0 wedstrijd.” Tegen Slovenië (2-0 winst) kreeg hij weinig te doen. ,,Toch zijn dat juist lastige wedstrijden, want bij die ene kans móét je er wél staan.”

Meer op KNVB.nl




Tags

sar stekelenburg oranje afhaakte knvb nederland roemenie slovenie timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper