Siem de Jong succesvol met Oranje onder 19

18 oktober 2007 21:14

Verslaggever: JL

Siem de Jong is met Oranje onder 19 het EK-kwalificatietoernooi in Georgie goed gestart. Oranje won haar eerste wedstrijd in Tblisi met 1 - 2 van gastland Georgie. Na een vroeg doelpunt van Georgie maakte Siem de Jong pas in de 82ste minuut de gelijkmaker. 3 Minuten later zorgde Xander Houtkoop (SC Heerenveen) voor de winnende treffer. Naast De Jong kwam ook Daley Blind in actie. Hij werd in de 65ste minuut gewisseld. Zaterdag kan het elftal van Wim van Zwam zich plaatsen voor de tweede kwalificatieronde als het weet te winnen van Letland. De Jong mist hierdoor de competitiewedstrijd tegen NEC.