Transparent
Inloggen
Sluiten

AS Roma wil Urby Emanuelson

16 oktober 2007 07:58 - Telesport

Verslaggever: P.

AS Roma trekt aan Urby Emanuelson. De Romeinse club, die Emanuelson al langer volgt en al eerder wilde hebben, zou hem volgens Telesport liefst in de winterstop al aan zich willen binden.

Emanuelson zelf blijkt er positief tegenover te staan. "Het verbaast me niet dat ze zich weer melden. Afgelopen zomer meldden ze zich al en zeiden dat ze een eerste bod van acht miljoen euro bij Ajax zouden neerleggen. Dat is - mede op verzoek van mijn zaakwaarnemer Brian Berkleef en mij - niet gebeurd, omdat Martin van Geel te kennen gaf dat er na het vertrek van Babel en Sneijder niemand meer weg mocht. AS Roma is een mooie club, waar ik zeker voor zou willen spelen. Het is alleen de vraag of ik in de winterstop al naar Italië moet", aldus Emanuelson.

Meer op Telesport




Tags

emanuelson roma urby babel berkleef meldden romeinse telesport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah