Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] Bezoekers Ajax Netwerk willen Van Wijk

15 oktober 2007 10:26 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: P.

Binnenkort wordt de positie van John Jaakke als voorzitter van Ajax in een ledenraadvergadering besproken. Zoals bekend circuleren er in de media twee namen als mogelijke opvolger van John Jaakke indien hij zou vertrekken: Leo van Wijk en Keje Molenaar.

Leo van Wijk werd op 18 oktober 1946 in Amsterdam geboren, doorliep de jeugdopleiding van Ajax en haalde het tweede elftal. Hij is een jeugdvriend van Johan Cruijff. Hij studeerde econometrie aan de Universiteit van Amsterdam en begon een loopbaan bij de KLM. In augustus 1997 werd hij president-directeur en Chief Executive Officer van de KLM. Na de fusie met Air France werd hij vice president in het executive committee van Air France-KLM.

Keje Molenaar werd op 29 september 1958 geboren en kwam als voetballer (verdediger) uit voor Volendam (1977-79), Ajax (1980-84), Volendam (1984-85) en Feyenoord (1985-89). Na zijn loopbaan als voetballer werd Molenaar advocaat.

Onder de pollstemmers van Ajax Netwerk was er een lichte voorkeur voor Leo van Wijk. De Amsterdammer kreeg 53,6% (810 stemmen) van het aantal stemmen. Keje Molenaar kreeg iets meer dan 46% (700 stemmen).

Meer op Ajax Netwerk Poll




Tags

wijk molenaar keje klm leo air executive jaakke poll volendam advocaat circuleren committee econometrie feyenoord fusie jeugdvriend ledenraadvergadering officer pollstemmers studeerde universiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam