Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Prieto afgeketst op salariseisen'

14 oktober 2007 21:40 - Ajax Netwerk

Verslaggever: HT

Ajax onderhandelde afgelopen zomer wel degelijk over een transfer van Xabi Prieto. Dat het niet tot een transfer kwam, is echter te wijten aan de salariseisen van Prieto. Ajax was met Real Sociedad al tot een akkoord gekomen tot een transfer. Het zou gaan om een bedrag van rond de 6 miljoen euro. Een privéinvesteerder staat nu garant voor het salaris van de middenvelder bij Sociedad, in de hoop dat hij het team terug kan leiden naar de Primera Division.

Een andere Spanjaard waar Ajax het oog op had laten vallen, Albert Riera, wilde in eerste instantie wél naar Ajax komen. Hij bedacht zich echter nadat de Spaanse bondscoach Luis Aragones hem had gezegd te kunnen fluiten naar een plek in het Spaanse elftal, in het geval hij naar Ajax zou trekken. Overigens debuteerde Riera afgelopen weekend met een doelpunt voor Spanje.

Meer op Ajax Netwerk




Tags

prieto salariseisen riera sociedad albert aragones bedacht division garant onderhandelde primera priveinvesteerder xabi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht