Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten favoriet bij bookies

9 oktober 2007 16:58 - Unibet

Verslaggever: BvT

Bij de bookmakers is bondscoach Marco van Basten favoriet om Henk ten Cate op te volgen als trainer van Ajax. Wie op hem inzet krijgt vijfmaal zijn geld terug. Op een gedeelde tweede plaats staan Frank Rijkaard en AZ-coach Louis van Gaal met een quote van zes. De belangrijkste outsiders zijn Martin Jol, Co Adriaanse, Frank de Boer en Aad de Mos.

Unibet geeft bezoekers van Ajax Netwerk die zich registreren 50 euro gratis om zonder risico in te zetten op deze weddenschap. Denk jij bijvoorbeeld dat het inderdaad Van Basten wordt? Zet dan jouw gratis 50 euro in en maak kans op 250 euro. Dacht jij meer aan een outsider als Mourinho? Diens quote van 100 levert 5000 euro op!

Meer op Unibet




Tags

basten bookies adriaanse boer bookmakers cate gaal jol mos mourinho outsider outsiders registreren rijkaard weddenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos