Transparent
Inloggen
Sluiten

[Red.] Ajax moet verder

9 oktober 2007 16:56

Verslaggever: P./Christiaan

Henk ten Cate heeft vandaag op radio 538 als volgt gereageerd op de woorden van Martin van Geel van gisteren: "Ik heb Ajax niet tegen de muur gezet. Ik heb uitdrukkelijk tegen alle bestuursleden en de technisch directeur gezegd dat ik het zou begrijpen als ze geen medewerking verlenen en dan dien ik gewoon mijn contract uit en maak ik het seizoen af. Volgens mij is dat niet iemand tegen de muur zetten".

Het is prijzenswaardig dat Henk ten Cate het belang van Ajax mee heeft gewogen toen hij naar Londen vloog om met Chelsea te praten. Het is iets minder prijzenswaardig dat dit achter de rug van Ajax om en vlak voor een belangrijke wedstrijd is gebeurd.

Het is te hopen dat Ajax niet verder meegaat in een welles/nietes-strijd met Ten Cate. Henk ten Cate heeft namelijk zijn eigen belang boven dat van Ajax gesteld en Ajax moet nu verder. Aandacht besteden aan wat Henk ten Cate roept leidt alleen maar af van waar het écht om gaat, namelijk hoe Ajax verder moet.

Meer op




Tags

cate muur prijzenswaardig chelsea dien gewogen londen meegaat nietes uitdrukkelijk verlenen welles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal