Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate dinsdag al met Chelsea bezig

8 oktober 2007 18:53 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Martin van Geel heeft openheid van zaken gegeven omtrent het vertrek van Ten Cate bij Ajax. "We wilden het seizoen graag afmaken met Henk. Zijn vertrek komt natuurlijk op een heel vervelend moment. Toch vonden we dat we moesten meewerken aan een vertrek. Henk wilde gewoon naar Chelsea. Dan is het een te groot risico om hem hier te houden. Dat kan ook nadelige gevolgen hebben. Hij vertelde me afgelopen dinsdag dat hij met Chelsea had gesproken. Hij vroeg of we mee wilden werken aan een vertrek. Twee dagen later speelden we tegen Dinamo Zagreb. Ik weet niet of de onrust rond Ten Cate de uitslag van de wedstrijden tegen Dinamo Zagreb en Sparta nadelig heeft beïnvloed. Dat kan je nooit bewijzen. Ik weet wel dat het nakende vertrek van Ten Cate ook een belangrijk onderwerp in de spelersgroep was."

Meer op Telegraaf




Tags

cate chelsea dinamo zagreb beinvloed nadelig nakende openheid sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht