Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax op het nippertje gelijk tegen Sparta: 2-2

7 oktober 2007 14:21

Na het dramatische verlies in de eerste ronde van de UEFA Cup, heeft Ajax alweer een tegenvaller moeten incasseren. De Amsterdammers verloren de koppositie in de Eredivisie, door met 2-2 gelijk te spelen bij Sparta.

In de tweede helft kwam Ajax 1-0 achter door een treffer van Dissels. Vervolgens kregen beide clubs kansen en had het ook zomaar 2-0 kunnen worden. Dat gebeurde gelukkig niet.

Klaas-Jan Huntelaar liet zijn klasse zien en liet op prachtige wijze de 1-1 aantekenen. Een lange voorzet vanaf de linkerkant van Suarez werd door de jonge spits in ��n keer uit de lucht hard achter Westerveld geschoten.

Na de 1-1 leek het geloof bij Ajax in de goede afloop weer helemaal terug. Uit het niets en volledig tegen de verhouding in kwamen de Amsterdammers echter opnieuw achter, tien minuten voor tijd. Rechterverdediger Sepp de Roover speelde John Heitinga uit en schoot met links de bal achter Stekelenburg: 2-1.

Op de valreep, in de blessuretijd kwam Ajax nog op gelijke hoogte met Sparta. De in het veld gekomen De Jong zette een corner om in een doelpunt.




Tags

sparta aantekenen dissels eredivisie heitinga huntelaar jong lucht rechterverdediger roover sepp stekelenburg suarez uefa valreep verhouding westerveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal