Transparent
Inloggen
Sluiten

Emanuelson: moeite met fluitconcerten

5 oktober 2007 17:39 - FC Update

Verslaggever: P.

Tegenover FC Update liet Urby Emanuelson zich ontvallen dat het geen toeval is dat Ajax een voorsprong uit handen kan geven. De Ajacied geeft aan dat de spelers last hebben van de extra druk die er in thuiswedstrijden op hun wordt gelegd. "Het publiek wil z? graag. Dat merkte je tegen Dinamo ook. Vroeg in de wedstrijd kwamen er al fluitconcerten. Dat is vervelend, want zoiets maakt het voor ons extra moeilijk. Je hebt in moeilijke fases van de wedstrijd de steun van het publiek immers juist extra hard nodig. Daarom is het zo jammer dat zoiets gebeurt.", aldus Emanuelson op FC.Update.nl. Overigens weet Emanuelson wel dat die extra druk erbij hoort: "Want als voetballer moet je natuurlijk eigenlijk om kunnen gaan met druk en fluitconcerten."

Meer op FC Update




Tags

emanuelson fluitconcerten dinamo ontvallen urby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan