Transparent
Inloggen
Sluiten

Basketbalcoach Ton Boot hekelt Ajax-bestuur

25 september 2007 17:09 - Sport Knowhow XL

Verslaggever: HT

Op de site van Sport Knowhow XL heeft de bekende basketbalcoach Ton Boot kritiek geuit op het Ajax-bestuur. Eerder liet hij zich al in een column kritisch uit, nadat Ajax niet corrigerend had opgetreden na de kwetsende uitingen van Wesley Sneijder tegen Ruud Bossen in de wedstrijd tegen Sparta van vorig jaar.

Boot: "Ten eerste reageerde het Ajax-bestuur heel flauw toen ik mijn kritische column gepubliceerd had. Zo van ?die heeft alleen verstand van basketbal?. Terwijl het beter zou zijn geweest als ze mij hadden bedankt voor de gratis adviezen die ik hen gegeven heb. Ik vind niet dat het Ajax-bestuur het inmiddels beter doet. (..) "Een goed bestuur haalt goede resultaten. Het is echt geen toeval dat Ajax voor de tweede achtereenvolgende keer de Champions League is uitgeknikkerd door een kleine club. Het zou toeval geweest zijn als ze het w?l gehaald hadden."

Ook John Jaakke krijgt er flink van langs: "Hij is gewoon een slechte voorzitter. Een voorzitter hoort lijnen uit te zetten, en dat doet hij niet. De spelers van Ajax zijn slecht opgevoed en het bestuur is daar verantwoordelijk voor. Met opgevoede spelers bereik je veel betere resultaten."

Meer op Sport Knowhow XL




Tags

bestuur basketbalcoach ton column hekelt basketbal bossen corrigerend jaakke kwetsende opgetreden opgevoede sparta uitgeknikkerd uitingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos