Transparent
Inloggen
Sluiten

Meespelen Demb?l?, Opdam en De Zeeuw tegen Ajax onzeker

22 september 2007 09:21

Ajax treft zondag in Alkmaar waarschijnlijk een gehavend AZ. Naast de al langer geblesseerde David Mendes da Silva, Stijn Schaars, Simon Cziommer en Gijs Luirink, is het meespelen van zes spelers die gisteren de UEFA cup-wedstrijden tegen Pa?os de Ferreira speelden onzeker.

Moussa Demb?l? is het grootste zorgenkind in de selectie van Louis van Gaal. Hij moest na een uur trekkebenend van het veld met een heupblessure. Internationals Demy de Zeeuw en Barry Opdam zijn ook onzeker. De Zeeuw kampt met grote vermoeidheidsklachten en Opdam heeft nog last van de knieblessure die hij zondag opliep. Ook achter het meespelen van Boy Waterman, Graziano Pell? en Kemy Agustien staat nog een groot vraagteken.

Zondag moet nog maar blijken of de spelers daadwerkelijk te geblesseerd zijn om tegen Ajax in actie te kunnen komen. Het duel begint om 12.30.




Tags

opdam demb agustien alkmaar barry cziommer demy ferreira gaal gehavend gijs graziano heupblessure kemy luirink mendes moussa pell silva simon stijn trekkebenend uefa vermoeidheidsklachten vraagteken waterman zorgenkind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper