Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Situatie rond (oude) logo schimmig'

21 september 2007 08:18 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: P.

Al jaren zijn er acties onder supporters om de terugkeer van het klassieke Ajaxlogo te bewerkstelligen. In het seizoen 2004/2005 bereikten de acties een hoogtepunt met een speiale website, een protestmars vanaf de meer en verschillende gesprekken tussen Ajax en supporters en organisaties die stellen namens supporters te spreken en dat nu - ook op dit punt - nog zouden doen. Uit polls in 2005 bleek dat er telkens een overgrote meerderheid was v??r de herinvoering van het klassieke logo. Ondanks alle initiatieven en het enthousiasme heeft de Ledenraad van Ajax besloten het klassieke logo niet opnieuw in te voeren. Wel is beloofd dat er een onderzoek zou komen naar de mogelijkheden tot aanpassing van het huidige, door de Ledenraad ingevoerde, logo.

Dat was in 2005. In 2007 is er inmiddels niet meer bekend dat er wat geruchten waren over een voorstel tot aanpassing en dat er nog steeds over gesproken wordt tussen Ajax en de organisatie die namens de supporters spreekt. Het gebrek aan concrete informatie voor wat betreft het logo en het voorstel tot aanpassing heeft de beeldvorming over hoe Ajax en de gesprekspartners deze zaak aanpakken be?nvloed. Een overgrote meerderheid van 71,4% (1529 stemmen) is van mening dat Ajax en de betrokkenen de huidige, onzekere, situatie wel prima vinden. Er zijn ook positieve geluiden: 9,7% (209 stemmen) stelt dat het op een laag pitje staan van de activiteiten niet hoeft te betekenen dat er nooit meer iets zal gebeuren en 4,6% (100 stemmen) verwacht dat de gemaakte belofte nagekomen al worden. Iets meer dan 14% (303 stemmen) is van mening dat een discussie over het logo niet meer belangrijk is.

Los van positieve geluiden en een oordeel over het belang van de discussie blijft het opmerkelijk dat de overgrote meerderheid van de stemmers in de vorige poll een negatief gevoel hebben over de huidige stand van zaken en de manier waarop Ajax en gesprekspartners ermee omgaan.

Meer op Ajax Netwerk Poll




Tags

logo overgrote poll gesprekspartners ledenraad schimmig ajaxlogo belofte bereikten gemaakte herinvoering nvloed opmerkelijk polls protestmars speiale stemmers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos