Ajax verslaat Dinamo Zagreb in eigen huis

20 september 2007 20:22

Ajax heeft de uitwedstrijd in Zagreb tegen Dinamo met 0-1 gewonnen. Rommedahl scoorde na ruim een uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd na een assist van Klaas Jan Huntelaar. Daarmee leverde de verrassend verdedigende opstelling van Henk ten Cate succes op. Met name in de eerste helft was Maarten Stekelenburg de uitblinker. Hij weerhield Dinamo diverse malen op uitstekende wijze van scoren. In de tweede helft profiteerde Ajax van foutief uitverdedigen van Dinamo Zagreb. Huntelaar pikte de bal op en gaf Rommedahl de kans om Ajax op voorsprong te zetten. Daarna kwam de voorsprong niet meer in gevaar.