Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar: spel teveel afgestemd op Sneijder

17 september 2007 20:02 - Het Parool

Verslaggever: RvN

Volgens Klaas-Jan Huntelaar is het probleem dat het spel teveel was afgestemd op Sneijder. Daardoor komt de ploeg nu in de problemen. Huntelaar in Het Parool: "Vorig seizoen was het spelsysteem grotendeels op hem afgestemd. Nu hij er niet meer bij is, gaat het wat lastiger. We hebben iets te veel op Wesley hebben gegokt. Hij nam veel initiatief en dat moet nu van anderen komen. Daar moeten we aan werken."

"Het belangrijkste is dat we aan het voetballen komen. En het moet van achteruit beginnen. We speelden de ballen tegen Heracles veel te vroeg in. Dat is gemakkelijk verdedigen."

"Bovendien hoeft het niet ??n persoon te zijn die Wesley vervangt; meer spelers moeten het initiatief nemen. Iedereen wacht nu een beetje af. Weinig mensen eisen de bal op en er is weinig beweging."

Ten Cate in Het Parool daarover: "Op dit moment is het punten sprokkelen en moeten we even niet kijken naar het voetbal. Als Davids en Leonardo terugkomen en we hebben meer tijd om te trainen dan de afgelopen weken met het interlandvoetbal het geval is geweest, dan kunnen we er gerichter aan werken."

Huntelaar ging na afloop van de wedsrrijd ook nog even verhaal halen bij een vervelende fan van Heracles die bier over hem heen had gegooid toen hij bij de zijlijn stond. "Ik zei tegen die man: 'Je kunt het beter in mijn mond gooien, dan heb ik er nog wat aan'."

Meer op Het Parool




Tags

huntelaar afgestemd heracles bier cate davids gegokt gerichter interlandvoetbal leonardo mond spelsysteem sprokkelen wedsrrijd zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper