Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessures plagen Ajax

15 september 2007 22:26

Ajax coach Henk ten Cate liet op de persconferentie weten dat Jaap Stam gewisseld was omdat hij 'overal' pijn had. Hij klaagde over problemen met zijn enkels, knie?n en rug als gevolg van het spelen op kunstgras.

Ogararu moest met dezelfde blessure van het veld als waar hij juist van hersteld was. Hij had last van zijn hamstrings. "Er zat veel spanning op, hij is niet gescheurd."

Wat Kennedy betreft moeten we gewoon afwachten. Het is een onwillige buikspier. Daar valt weinig over te zeggen, ook door de medische staf niet. Het is afwachten of hij de komende dagen op tijd hersteld."

Suarez was door Ten Cate gewisseld omdat hij last had van zijn hamstrings, maar ook omdat hij duidelijk vermoeid was van de pittige week met een reis naar Zuid-Afrika en terug.




Tags

cate hamstrings plagen afrika buikspier enkels kennedy klaagde ogararu onwillige stam suarez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht