Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate over de blessures

15 september 2007 22:20

Verslaggever: RvN

Met het oog op het komende duel tegen Dinamo Zagreb komende donderdag kwam Ajax niet schadevrij uit het duel tegen Heracles. Ajax coach Henk ten Cate liet op de persconferentie weten dat Jaap Stam gewisseld was omdat hij 'overal' pijn had. Hij klaagde over problemen met zijn enkels, knie?n en rug als gevolg van het spelen op kunstgras.

Ogararu moest met dezelfde blessure van het veld als waar hij juist van hersteld was. Hij had last van zijn hamstrings. "Er zat veel spanning op, hij is niet gescheurd."

Wat Kennedy betreft moeten we gewoon afwachten. Het is een onwillige buikspier. Daar valt weinig over te zeggen, ook door de medische staf niet. Het is afwachten of hij de komende dagen op tijd hersteld."

Suarez was door Ten Cate gewisseld omdat hij last had van zijn hamstrings, maar ook omdat hij duidelijk vermoeid was van de pittige week met een reis naar Zuid-Afrika en terug.

Meer op




Tags

cate hamstrings afrika buikspier dinamo enkels heracles kennedy klaagde ogararu onwillige schadevrij stam suarez zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht