Transparent
Inloggen
Sluiten

Omhaal Huntelaar zorgt voor zege op Heracles

15 september 2007 21:53

Ajax heeft in de vierde competitieronde met 0-1 gewonnen van Heracles. In een hele moeizame wedstrijd kwam Ajax pas in de 76ste minuut op voorsprong. Klaas-Jan Huntelaar zorgde via een prachtige omhaal dat hij een voorzet binnenschoot en de winnende treffer op het scorebord zette.

Ajax begon heel matig aan de wedstrijd en moest toezien hoe de thuisploeg een overmacht had. Pas in het laatste deel van de eerste helft kreeg Ajax het duel in handen. de beste kans in de eerste helft was echter voor Heracles. Everton kreeg een penalty na een charge van Emanuelson. Stekelenburg ging naar de goede hoek en voorkwam de achterstand.

Na rust werd het niet veel beter, al was Ajax wel gevaarlijker. In het laatste kwart mocht Huntelaar, die zich nauwelijks had laten zien, zich kronen tot Man of the Match door een voorzet op werkelijk schitterende wijze via een omhaal binnen te werken.

Vlak voor tijd was het nog even zweten toen Klavan een bal op de lat schoot. Het zou echter bij de 0-1 en dus drie punten voor Ajax blijven.




Tags

heracles huntelaar charge competitieronde emanuelson everton klavan kronen match overmacht stekelenburg voorkwam zweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht