Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaakke: later dit seizoen pas gesprekken met Ten Cate

12 september 2007 20:55 - FCUpdate.nl

Verslaggever: RvN

In het blad Sportweek laat Ajax voorzitter Jaakke weten dat Ajax nog niet bezig is met de toekomst van Ten cate en al helemaal niet met zijn opvolging. "Wat Henk ten Cate aan het eind van dit seizoen gaat doen, weet ik niet. Toen Henk zijn contract bij ons tekende, gaf hij aan dat het wat hem betreft voor twee jaar was. Dat hij daarna misschien wel stopt als trainer. En dat hij twee jaar een geschikte termijn vindt voor een trainer als hijzelf."

"Of hij dat standpunt nog steeds heeft, horen we later in het seizoen wel van hem wanneer we met elkaar over de toekomst spreken. Daar maken we ons nu nog niet druk over. Laat staan dat we met een eventuele opvolging bezig zijn. Dat is nu helemaal niet aan de orde", aldus de voorzitter van Ajax.

Meer op FCUpdate.nl




Tags

cate jaakke opvolging blad sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord gaaei godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk owen post rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst wijndal