Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en Eagles verwerpen schikkingsvoorstel

11 september 2007 18:29 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Ajax en Go Ahead Eagles hebben besloten niet akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal heeft gedaan naar aanleiding van de ongeregeldheden bij het vriendschappelijke duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax in de voorbereiding. Beid clubs kregen een schikkingsvoorstel van 5000 euro. De zaak van Go Ahead dient donderdag in Zeist, Ajax komt pas op 27 september aan de beurt.

Volgens de aanklager heeft Go Ahead onvoldoende veiligheidsmaatregelen genomen om rellen op 21 juli in Deventer te voorkomen. Ajax is in staat van beschuldiging gesteld wegens het verlaten van het speelveld en het niet willen uitspelen van de wedstrijd.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eagles schikkingsvoorstel aanklager verwerpen beid beschuldiging deventer rellen veiligheidsmaatregelen zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper