Transparent
Inloggen
Sluiten

Luque: ik volg Ajax al heel mijn leven

9 september 2007 21:33 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op de offici?le website van Ajax liet Luque weten dat van alle geinteresseerde clubs hij het liefst naar Ajax wilde. "Er was interesse van meerdere clubs, ook uit Nederland, maar Ajax had zeker mijn voorkeur. Het is een grote club in Europa, die ik eigenlijk al mijn hele leven met belangstelling volg.?

"Het was geen goede wedstrijd?, aldus Luque over zijn debuutwedstrijd voor Ajax tegen FC Groningen. ,,Bij mij liep het nog niet helemaal perfect en ik merkte dat het team nog een beetje aangeslagen was na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League. Veel spelers zaten misschien nog met hun hoofd bij die wedstrijd in Praag. Logisch: als je wordt uitgeschakeld voor zo?n belangrijke competitie is dat een hele klap.?

,,Door alle interlands is het deze periode lekker rustig bij de club. Ik kan nu een beetje wennen en werken aan mijn fitheid. Als iedereen weer terug is, gaan we er met z?n allen fris tegenaan. Er staan de komende weken een paar belangrijke wedstrijden op het programma: Dinamo Zagreb, AZ.?

Meer op Ajax.nl




Tags

luque aangeslagen debuutwedstrijd dinamo fitheid groningen nederland praag voorronde zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal