Transparent
Inloggen
Sluiten

Emanuelson baalt van gebrek aan concurrentie

7 september 2007 14:54 - FCUpdate

Verslaggever: HT

In een interview met FCUpdate heeft Urby Emanuelson aangegeven ontevreden te zijn met het niveau dat hij de laatste weken heeft gehaald: "Het is duidelijk dat ik geen goede reeks achter de rug heb. Ik heb gewoon een aantal wedstrijden niet goed gespeeld" Volgens de linksback is dit mede te wijten aan een gebrek aan concurrentie op de linksbackpositie: "Van concurrentie word je alleen maar beter. Ajax heeft eigenlijk niemand achter de hand voor de positie links achterin. Daarom was het misschien verstandig geweest als er deze transferperiode nog een verdediger bij gekomen was, maar dat is niet gebeurd."

Voor het hele interview: klik hier.

Meer op FCUpdate




Tags

emanuelson fcupdate urby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper