Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: vertrouwen ontbrak in elftal

2 september 2007 16:47

Henk ten Cate vond dat tegen FC Groningen vooral het vertrouwen ontbrak in het elftal. "Het geloof in eigen kunnen was er niet. In de eerste helft was iedere tweede bal voor Groningen. We kwamen nog wel op 1-0 via een schitterende goal van Suarez, maar daarna gaven we heel makkelijk 2 goals weg door niet op te letten achterin. Zowel bij de 1-1 als 1-2 kon er vrij ingekopt worden. Op voetballend vlak konden wij weinig forceren vervolgens. Op het laatst gingen we opportunistisch spelen met Urzaiz en dan win je bijna nog. Gelukkig hebben we hem om als breekijzer te gebruiken."

"De uitschakeling was een klap voor de ploeg en dan gaat er een mechanisme in werking, zeker hier in Amsterdam. Een aantal mensen kan daar niet tegen. Zij gaan onder hun niveau spelen, worden angstig om iets verkeerds te doen. Daar kom je alleen met hard werken en door veel te praten uit."




Tags

cate groningen angstig breekijzer ingekopt mechanisme suarez urzaiz verkeerds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht