Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate gaat met een diepe spits spelen en drie aanvallers erachter

26 augustus 2007 11:39 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Ten Cate weten dat gesleuteld zal gaan worden aan een nieuw systeem met een diepe spits en drie aanvallers daarachter. Daarbij twee controlerende middenvelders en vier verdedigers. "Afhankelijk van de tegenstander kunnen dat er drie of vier zijn. Maar het is duidelijk dat we met deze groep erg kunnen vari?ren," aldus Ten Cate in De Telegraaf.

Volgens Ten Cate was Luque zijn eerste optie. "Wesley Sneijder was in die fase nog niet vertrokken. Een maand geleden heb ik voor het eerst met Luque gesproken. Hij was onze allereerste optie. Maar toen bleek het prijstechnisch een moeilijk verhaal." Daarom richtte de club zich toen op Riera.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

cate luque telegraaf allereerste daarachter gesleuteld prijstechnisch ren richtte riera vari

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan