Transparent
Inloggen
Sluiten

"Er gaat niemand meer weg"

22 augustus 2007 10:19 - De Telegraaf

Verslaggever: MB

In de Telegraaf van vandaag heeft Martin van Geel aangegeven dat onder meer een verkoop van Huntelaar is uitgesloten. "Er gaat niemand meer weg, zelfs niet voor veertig miljoen," aldus de technisch directeur. Verder gaf hij aan dat de komst van Riera inderdaad een lastig verhaal wordt en dat Ajax zich zal gaan richten op andere mogelijkheden. Voorts bevestigde Van Geel dat het vertrek van Sneijder een grote aderlating is voor de selectie. Het is nu echter de vraag of dit zal leiden tot versterkingen, aangezien Van Geel eerder aangaf dat er eventueel gewacht wordt tot de winterstop om een werkelijke versterking te halen, in plaats van nu over te gaan tot paniekaankopen. Het is echter duidelijk dat Van Geel er nog veel aan zal doen om dat laatste scenario te voorkomen en nu al nieuwe spelers te presenteren. "We zijn nog volop bezig de selectie op orde te brengen, want die heeft na het vertrek van Wesley Sneijder toch wat deukjes opgelopen," aldus Van Geel.

Meer op De Telegraaf




Tags

aderlating deukjes huntelaar paniekaankopen riera telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos