Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg vanavond mogelijk in het doel

22 augustus 2007 07:26

Verslaggever: RvN

Ajax keeper Maarten Stekelenburg staat vanavond mogelijk in het doel van Oranje in de interland tegen Zwitserland. Het meespelen van Edwin van der Sar is dusdanig onzeker dat Van Basten Henk Timmer alsnog heeft opgeroepen als derde doelman. Stekelenburg zal hem in dat geval vervangen onder de lat.

In een interview in De Telegraaf liet Van Nistelrooy weten gebeld te hebben met Huntelaar. Door de terugkeer van Van Nistelrooy viel Huntelaar af uit de selectie. "Ik heb hem even gebeld, omdat ik wel met hem meevoelde. Juist omdat je die situatie zelf zo goed herkent. Ik begrijp dat er een keuze moet worden gemaakt, maar wat mij betreft, mag je ook vier spitsen meenemen. Als spits van de toekomst hoort hij er gewoon bij te zijn."

Meer op




Tags

stekelenburg huntelaar nistelrooy basten herkent meevoelde oranje sar telegraaf timmer zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht