Transparent
Inloggen
Sluiten

Emanuelson herleeft nachtmerrie

16 augustus 2007 22:58

Verslaggever: RvN

Vorig seizoen ging Emanuelson in de fout in het CL voorronde duel tegen FC Kopenhagen. Dat dreunde vorig seizoen lang bij hem na. Woensdag was hij degene die uiteindelijk de penalty veroorzaakte. ,De laatste dagen flitste die wedstrijd weer geregeld door mijn hoofd,?? aldus Emanuelson in het Algemeen Dagblad. ,,En toen de scheidsrechter die penalty gaf voor Slavia, kwam dat weer terug. O nee niet weer h?, dacht ik. Je voelt je op zo?n moment z? klote dat jij het weer bent. Het lijkt wel of er een vloek rust op de voorronde van de Champions League.??

Emanuelson is er vurig van overtuigd dat de strafschop onterecht was. ,,Ik liep gewoon naast hem. Er was h??l licht contact en hij ging al neer. Ik ging meteen naar de grensrechter, want die m?est gezien hebben dat er niets aan de hand was. Het is de beslissing van de scheidsrechter, zei hij. Onbegrijpelijk, want de grens stond er veel beter voor.??

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

emanuelson herleeft nachtmerrie voorronde dreunde est flitste grensrechter kopenhagen slavia veroorzaakte vloek vurig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos