Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: een dreun, maar er liggen zeker mogelijkheden

15 augustus 2007 22:49

Henk ten Cate liet na afloop weten dat de nederlaag een dreun is voor Ajax. Maar hij ziet absoluut nog mogelijkheden om door te komen. "Verliezen is nooit leuk, maar als je op deze manier verliest, dan komt dat dubbelhard aan. We kregen zes of zeven opgelegde kansen, waaronder zelfs een penalty. Als je dan niet scoort, maak je het jezelf onnodig moeilijk."

"Dit komt wel aan als een dreun. We moeten nu de koppen weer dezelfde kant op krijgen. Maar dat gaat zeker lukken. Ik zie zeker mogelijkheden om door te gaan. We gaan daar ook genoeg kansen krijgen. Dat zien we vandaag. Als je daar de helft van de kansen krijgt, moet dat nog voldoende kunnen zijn. tegen deze ploeg moeten we twee keer kunnen scoren."

Ten Cate vond dat de penalty die Ajax kreeg een terechte penalty was. Aan de andere kant vond hij de penalty voor de tegenstander onterecht gegeven. Er was in zijn ogen niets aan de hand.




Tags

cate dreun dubbelhard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos