Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax polste tevergeefs Defour

15 augustus 2007 18:51 - Sporza

Verslaggever: RvN

Steven Defour heeft tegenover het Belgische Sporza laten weten dat Ajax eind vorige week telefonisch contact heeft gezocht met zijn manager over een mogelijke overgang. De aanvoerder van Standard bedankte daarvoor. De zaakwaarnemer: "Ik heb met Steven gesproken en hij was er snel uit: hij vindt het gewoon niet kunnen om nu Standard te verlaten."

"Ajax belde hem maandag dan zelf op, maar Steven heeft Ajax gewoon uitgelegd dat het te kort dag was. Het seizoen is pas begonnen met Standard, hij is kapitein en hij voelt zich gewoon heel gelukkig in Luik."

"De Nederlanders hadden daar alle begrip voor. Trouwens, Ajax is een klasseclub. Sinds vorig seizoen al belt het bestuur regelmatig met Defour. Hij kreeg ook een sms voor zijn verjaardag."

Defour heeft na dit seizoen nog een contract voor drie jaar op Sclessin. "Komt Ajax nog eens aankloppen op het einde van dit seizoen, dan is dat een andere zaak natuurlijk", zegt Stefani.

Meer op Sporza




Tags

defour standard tevergeefs aankloppen bestuur kapitein klasseclub luik nederlanders sclessin sms sporza stefani

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht