Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil twee versterkingen aantrekken, waarschijnlijk niet voor woensdag

12 augustus 2007 23:59

Verslaggever: RvN

Martin van Geel liet vanavond weten dat Ajax van het geld dat Wesley Sneijder heeft opgebracht twee nieuwe spelers wil aantrekken. De kans dat zij tegen Slavia Praag al mee kunnen spelen lijkt echter heel klein. Van belang is wel dat transfers voor dinsdagavond rondkomen, zodat ze bij de terugwedstrijd in Praag eventueel wel mee zouden kunnen spelen. Ajax zou onder andere in Spanje kijken naar versterkingen.

Henk ten Cate toonde begrip voor het vertrek van Sneijder. "Wesley is een kanjer maar ik begrijp dat hij naar Real Madrid vertrekt. Er zijn namelijk niet zoveel betere middenvelders dan Sneijder. We moeten ook trots zijn dat een jongen uit de eigen opleiding voor zo veel geld naar een mooie club als Real Madrid vertrekt."

Meer op




Tags

madrid praag cate kanjer opgebracht slavia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam