Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: Real Madrid heeft bod op Sneijder ingetrokken

11 augustus 2007 14:09 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax meldt op haar officiele website dat het een ultimatum van Real Madrid inzake de transfer van Wesley Sneijder heeft verworpen. Hierop heeft de Spaanse club zijn bod op de middenvelder van Ajax ingetrokken.
Ajax heeft woensdagavond een officieel bod van Real Madrid ontvangen voor de overgang van Wesley Sneijder voor een bedrag van ?24 miljoen. In een fax werd gesteld dat Sneijder voor 24 augustus in Spanje speelgerechtigd moest zijn.

Ajax heeft vervolgens de aanvankelijke vraagprijs verlaagd van ?30 miljoen naar ?27 miljoen. Daarop heeft Real Madrid op vrijdagavond 19:00 uur gereageerd met de boodschap dat over het bod niet te onderhandelen viel. Vervolgens werd er plotsklaps een ultimatum gesteld om binnen drie uur te beslissen met een 'ja' of 'nee'.

Ajax wenst zich echter niet onder druk te laten zetten en heeft het ultimatum verworpen. Hierop heeft Real Madrid het bod ingetrokken.

Meer op Ajax.nl




Tags

madrid ingetrokken ultimatum verworpen aanvankelijke fax inzake plotsklaps verlaagd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper