Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruggink mist topper in de Amsterdam Arena

6 april 2001 20:07 - PSV Netwerk

Verslaggever: M

Eric Gerets heeft Arnold Bruggink buiten de selectie van PSV gelaten voor de wedstrijd tegen Ajax van komende zondag. De aanvaller deed vrijdag voor het eerst weer mee met de groep, maar de coach van de Eindhovenaren achtte de aanvaller nog niet rijp voor een plaats in de selectie. Ook Andre Ooijer ontbreekt zondag in de Amsterdam Arena. De oud-Ajacied staat wegens een blessure voorlopig buitenspel. Adil Ramzy zal wel van de partij zijn. Volgens de officiele website van PSV zou de Marokkaan zondag een basisplaats krijgen op de linkerflank. In dat geval zou het basiselftal van PSV er zondag als volgt uitzien:

Waterreus, Van der Weerden, Nikiforov, Hofland, Heintze, Rommedahl, Van Bommel, Vogel, Ramzi, De Jong of Kezman en Van Nistelrooy.

Meer op PSV Netwerk




Tags

arena bruggink topper arnold basiselftal bommel gerets heintze hofland jong kezman linkerflank nikiforov nistelrooy ooijer ramzi ramzy rommedahl uitzien vogel waterreus weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal