Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax speelt met 2-2 gelijk tegen Excelsior

10 augustus 2007 20:21

Verslaggever: RvN, AJAXforever

Jong Ajax heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen eredivisieclub Excelsior. In Rotterdam werd het 2-2. Tayeb en Van der Heijden waren de doelpuntenmakers voor Jong Ajax. Het gelijkspel was zeker verdiend te noemen.

Jong Ajax begon uitstekend tegen de eredivisieclub. In het eerste deel had Jong Ajax duidelijk het betere van het spel, al kreeg Excelsior wel de beste kans. Het was uiteindelijk Geert den Ouden die op een moment dat Excelsior meer grip kreeg op de wedstrijd voor de 1-0 zorgde. In het laatste deel van de eerste helft was Jong Ajax weer overduidelijk de betere. Dat resulteerde in de gelijkmaker via Tayeb, die inschoot uit een rebound na een inzet van de Zuid-Afrikaan Stanton Lewis.

Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld. Na een minuut of tien spelen kwam Excelsior weer op voorsprong. Het was opnieuw de nieuwe Excelsior spits Geert den Ouden die trefzeker was en de 2-1 binnenwerkte. Na de 2-1 leek Jong Ajax te knakken en verloor het de grip op de wedstrijd. In het laatste deel kwamen de Amsterdammers toch weer terug. Na een assist van Alderweireld was het Van der Heijden die op prachtige wijze de 2-2 binnenschoot.

Bij Jong Ajax maakte Edgar Manucharyan zijn rentree na blessureleed. Ook Robbert Schilder was vanavond van de partij. Hij zal dus waarschijnlijk niet bij de selectie zitten voor het duel van het eerste tegen PSV zaterdag.

Meer op




Tags

jong excelsior eredivisieclub geert heijden ouden tayeb afrikaan alderweireld binnenwerkte blessureleed inschoot knakken lewis manucharyan rebound resulteerde robbert schilder spelbeeld stanton trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper