Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: 'Real Madrid komt vrijdag met hoger bod'

10 augustus 2007 15:09 - De Telegraaf

Verslaggever: P./GD

De Telegraaf meldt dat Ajax nu serieus rekening houdt met een vertrek van Sneijder naar Real Madrid. "Sneijder heeft ons al laten weten dat hij graag de overstap maakt. We moeten kijken hoe dit afloopt", aldus Martin van Geel

Het eerste bod van 24 miljoen benadert het transferbedrag dat Ajax voor de middenvelder in gedachten had. Zoals bekend had Ajax een vraagprijs van 30 miljoen euro gesteld, en heeft Martin van Geel eerder vandaag aangegeven "nog een stevig robbertje met Real Madrid te gaan vechten." Er wordt later vandaag dan ook een verhoogd bod van de Spaanse landskampioen verwacht.

Er wordt sterk rekening mee gehouden dat Ajax en Real Madrid er wel eens snel uit zouden kunnen komen. Mochten de clubs niet snel tot een akkoord komen, dan suggereert De Telegraaf dat Wesley Sneijder wellicht niet zal spelen tegen Slavia Praag, aanstaande woensdag. Sneijder zou volgens de krant intern hebben aangegeven dan liever niet te spelen, om niet te riskeren dat de transfer daarom zou afketsen. Deelname van Sneijder in de voorronde zou betekenen dat hij dit seizoen niet meer voor Real Madrid uit zou kunnen komen in de Champions League, wat een transfer onwaarschijnlijker zou maken.

De technische staf van Ajax gaat in het geval van een vertrek van Sneijder snel op zoek naar een vervanger. "Maar iemand als Sneijder vind je niet zo maar. Wesley is heel belangrijk voor ons. Het zou doodzonde zijn wanneer hij alsnog vertrekt", aldus Ten Cate.

Meer op De Telegraaf




Tags

madrid telegraaf afketsen benadert cate onwaarschijnlijker praag riskeren robbertje slavia transferbedrag voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper