Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Real Madrid biedt 24 miljoen voor Wesley Sneijder

9 augustus 2007 22:01 - VI.nl

Verslaggever: GD

Ook al ontkennen Wesley Sneijder en Ajax van iets te weten, Voetbal International zegt uit 'zeer betrouwbare bronnen' te weten dat Real Madrid wel degelijk een substantieel bod heeft gedaan op de middenvelder. Het zou gaan om een bedrag van 24 miljoen euro.

Real Madrid wil de middelen die beschikbaar waren voor de transfer van Arjen Robben aanwenden voor de komst van een spelmaker, nu de linkerflank met de komst van Royston Drenthe toch al versterkt is. Die spelmaker zou Wesley Sneijder moeten worden.

Onlangs gaf Sneijder aan zichzelf een deadline te hebben gesteld op 1 augustus. In een eerder stadium deed hij echter de uitspraak dat hij niet meer zou verkassen zodra hij met Ajax voorronde Champions League had gespeeld. Of Sneijder nu toch gevoelig is voor de interesse van de Spaanse kampioen is niet bekend. Ajax heeft het miljoenenbod nog in beraad.

Meer op VI.nl




Tags

madrid aanwenden arjen beraad deadline drenthe linkerflank miljoenenbod ontkennen robben royston substantieel verkassen voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos