Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax neemt afscheid van Babel en Perez

4 augustus 2007 23:07

Verslaggever: RvN

Voorafgaand aan het duel tegen Arsenal heeft het Ajax publiek afscheid genomen van Ryan Babel en Kenneth Perez. Vooral voor Ryan Babel was het een emotioneel afscheid. Hij kreeg een groot applaus en liet weten met moeite afscheid te nemen van een unieke club. Hij bestempelde de club als een club vol passie, waarin de club in zijn ogen uniek is in de wereld. Kenneth Perez daarentegen werd door een deel van de fans uitgefloten.

Van geel sprak het tweetal toe: "Kenneth, je bent in je enige seizoen bij Ajax heel belangrijk geweest. Dankzij je doelpunten en assists ben je meteen ontzettend populair geworden bij onze aanhang. Ajax wenst je veel geluk in de toekomst."

Ook Ryan Babel werd toegesproken. "Ryan je bent een kind van de club. Je speelt hier vanaf je tiende en we hadden je graag nog wat langer bij ons gehouden. Maar ik weet zeker dat jij ons nooit vergeet en dat wij jou nooit vergeten."

Meer op




Tags

babel perez aanhang applaus arsenal bestempelde emotioneel kind passie toegesproken uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey calavaro elsimao farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jim jong kiki kroes mannsverk mikautadze passing potter riedewald sevic shogun tahirovic taylor very voetbalprimeur vos zorgeloos