Transparent
Inloggen
Sluiten

Alternatief voor Suarez moet uit buitenland komen

31 juli 2007 07:23

Verslaggever: RvN

Volgens De Telegraaf heeft Martin van Geel laten weten niet te wachten op een eventuele arbitragezaak die Suarez alsnog zou kunnen aanspannen en zich te richten op een alternatief. Die zou uit het buitenland moeten komen.

In het Algemeen Dagblad liet Martin van Geel weten dat een alternatief voor Suarez niet binnen enkele dagen aangetrokken zal zijn. ,,Een alternatief zal niet binnen twee, drie dagen geregeld zijn en dat is vervelend want op het Amsterdam Tournament zal de trainerstaf nu noodgedwongen moeten improviseren.??

Algemeen directeur Fontein in De Telegraaf: ,,Ze denken dat wij op het hetzelfde niveau staan, omdat beide clubs vorig seizoen in het UEFA-Cuptoernooi uitkwamen. Prima dat FC Groningen ambities heeft. Maar laten ze dan eerst zorgen dat je dezelfde successen en dezelfde omzet haalt. Ze vragen een bedrag voor Su?rez dat in de buurt komt van hun begroting. Buitenproportioneel. Wij vragen toch ook geen zeventig miljoen voor Ryan Babel??

Meer op




Tags

suarez telegraaf aanspannen arbitragezaak babel buitenproportioneel cuptoernooi fontein groningen improviseren noodgedwongen rez tournament trainerstaf uefa uitkwamen zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht