Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: alles in het teken van voorronde Champions League

29 juli 2007 01:36 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ten Cate liet weten dat de ploeg duidelijk vermoeid is na alle trainingsarbeid en dat dat zichtbaar werd in het duel tegen Falkirk. ,,Wij bereiden ons voor op 14 augustus, dan moeten we fit en scherp zijn. Vandaag waren we vaak net een stapje te traag. De bal werd meermaals niet goed ingespeeld, waardoor deze vaak achter de man belandde in plaats van ervoor.??

,,De wedstrijden die we tot de veertiende spelen zijn hooguit meetmomenten. We kunnen niet naar wedstrijden toewerken, we blijven gewoon hard trainen. Natuurlijk had ik hier liever gewonnen. Maar in principe gaat het daar in deze fase niet om. Het belangrijkste is om in vorm te komen. Na twee trainingskampen weet je dat de jongens vermoeid zijn. Ik merk dat ook aan mezelf. Na De Lutte en Schotland, ben ik zelf ook blij dat ik weer naar huis kan. En dan heb ik zelf niet eens zoveel fysieke arbeid hoeven leveren. Wat dat betreft hebben we ons er vandaag toch nog manmoedig doorheen geslagen.??

Meer op Ajax.nl




Tags

cate voorronde arbeid falkirk lutte manmoedig schotland toewerken trainingsarbeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam