Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Su?rez ziet af van arbitragezaak

26 juli 2007 20:22 - AD

Verslaggever: HT

Volgens het Algemeen Dagblad ziet Luis Su?rez af van een arbitragezaak om zijn transfer naar Ajax te bewerkstelligen. Dit heeft hij vandaag met zijn begeleiders besproken, na een gesprek met de Groningse clubleiding. De Uruguyaan kreeg zelfs een verbeterd contract aangeboden en heeft dat voorstel in beraad.

De arbitragezaak zou over drie dagen dienen, maar in plaats daarvan gaan FC Groningen en Ajax maandag rond de tafel zitten om alsnog tot een akkoord te komen. Groningen directeur Nijland is blij dat de zaak is afgeblazen: "Ik ben er ook nog steeds van overtuigd dat Luis het nooit zo gewild heeft. Uitgangspunt blijft voor ons om Su?rez te behouden voor FC Groningen, daar verandert niets aan. Maar het is voor iedereen goed dat we nu op een normale, volwassen manier met elkaar kunnen gaan praten."

Meer op AD




Tags

arbitragezaak rez groningen afgeblazen begeleiders beraad groningse nijland uruguyaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos