Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez: Ajax mooie kans

25 juli 2007 17:59 - FC Groningen

Verslaggever: RvN

Op de officiele website van FC Groningen ging Suarez voor het eerst in op de situatie. ?Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Een arbitragezaak is niet wat ik wil, ik laat mij hierin begeleiden door mijn management. Het is moeilijk voor mij over deze situatie te praten. In ieder geval voorlopig train ik bij FC Groningen en wacht ik af. Ik zie Ajax als een mooie kans mezelf te verbeteren en ik hoop dat FC Groningen daar dan ook beter van wordt door veel geld voor mij te kunnen krijgen?, schetste Su?rez zijn positie.

Eerder had hij nog toegezegd zeker nog een jaar bij FC Groningen te zullen blijven. ?Maar dat was toen en in de voetballerij weet je het nooit. Als morgen bijvoorbeeld Real Madrid belt, verandert dat de situatie opnieuw. Maar als de uitkomst is dat ik nog minimaal een jaar bij FC Groningen moet voetballen, dan leg ik me daar bij neer. Natuurlijk ben ik dan nog gemotiveerd en zal ik gewoon mijn best doen voor de trainers, mijn medespelers, de mensen bij de club en de supporters. Geen probleem.?

Meer op FC Groningen




Tags

groningen suarez arbitragezaak madrid rez schetste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos