Transparent
Inloggen
Sluiten

Politie, club en gemeente geven fout toe, Ajax wil praten over wedstrijdvergoeding

23 juli 2007 19:24 - De Stentor

Verslaggever: RvN

Politie Deventer, Go Ahead Eagles, Ajax, de Amsterdamse politie en de gemeente Deventer geven toe dat ze dit weekeinde een inschattingsfout hebben gemaakt. Dat maakte burgemeester Andries Heidema van Deventer zojuist in een persconferentie bekend. Het risico zou ondanks de beschikbare informatie onderschat zijn. Inmiddels heeft het hele gebeuren al tot kamervragen geleid vanwege het ontbreken van optreden door de politie.

Algemeen directeur Fontein zegt in De Stentor te willen praten over de vergoeding die Ajax krijgt voor het spelen van een wedstrijd.

,,Over geld heb ik echt nog geen moment nagedacht??, zegt Fontein. ,,We hechten aan de goede relatie met Go Ahead. Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is, voor Go Ahead en voor Deventer. We zullen de club ook niet onnodig het vel over de neus halen. Over het bedrag valt te praten.??

Go Ahead Eagles zou de aanwezige fans graag tegemoet willen komen.

Veel meer hierover vind je in De Stentor

Meer op De Stentor




Tags

deventer gemeente eagles fontein stentor wedstrijdvergoeding andries heidema kamervragen weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah