Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate bevestigt vraagprijs van 30 miljoen voor Sneijder

20 juli 2007 06:48

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf bevestigt Henk ten Cate het bericht dat Ajax de transferprijs van Wesley Sneijder heeft opgeschroefd naar 30 miljoen euro. "Ik ben blij dat de directie een signaal heeft afgegeven aan het buitenland. Met die vraagprijs van dertig miljoen kan ik leven. Voor kwaliteit moet je betalen. Sneijder is topklasse. Ik zou het fantastisch vinden als hij hier nog een jaar blijft. Zeker als we de Champions League halen. Kan hij zich goed profileren, het team bij de hand nemen. En daarna staan de clubs weer voor hem in de rij."

Volgens Ten Cate bepaalt het al dan niet blijven van Sneijder of Ajax titelkandidaat is dit seizoen. "Als geld mijn drijfveer was, had ik beter in Barcelona kunnen blijven. Ik ben weer naar Nederland gekomen omdat een kampioenschap nog op mijn palmares ontbreekt. Wat is er mooier dan dat te bereiken in de stad waar ik ben geboren? Maar als Sneijder toch vertrekt, zal ik mijn persoonlijke doelstelling waarschijnlijk moeten aanpassen."

Meer op




Tags

cate afgegeven barcelona nederland palmares profileren telegraaf titelkandidaat topklasse transferprijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper