Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder verwacht deze week actie van Valencia [Update]

17 juli 2007 06:59

Verslaggever: RvN/MB

Ajax technisch directeur Martin van Geel wilde tegenover het Algemeen Dagblad niets meer kwijt over alle geruchten rond Valencia en Wesley Sneijder. De middenvelder hoopt zelf dat er nog deze week beweging komt in zijn transfer naar Valencia. ,,Voor zo ver ik het kan inschatten, verwacht ik dat Valencia een dezer dagen met een nieuwe stap komt. En dan hoop ik dat Ajax in elk geval serieus het gesprek aangaat.??

Meer: Algemeen Dagblad

Update:
Naast de belangstelling vanuit Valencia lijkt ook nog steeds de rol van Real Madrid niet uitgespeeld. Volgens de Spaanse krant Marca heeft Soren Lerby vorige week al een onderhoud gehad met Real Madrid. De zaakwaarnemer van Sneijder verwacht een dezer dagen een bod uit Madrid op zijn pupil. Marca weet ook te melden dat Ajax een bedrag van rond de 15 miljoen euro zou verlangen voor de middenvelder.

Meer op




Tags

valencia madrid dezer marca aangaat inschatten lerby onderhoud pupil soren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper